Zverejnené 16. júla 2024 / 157
Cena : 160,000
Status : Na predaj
podmienka : SUPER LOKALITA
Plocha : 78 m2
Izieb : 3
Výťah : Ano
Okná : Plastové
Kúpelňa : Úplná rekonštrukcia
WC : Nové
Podlahy : Plávajúca, Keramická, Plávajúca, Keramická
Zateplenie : Ano
Vlastníctvo : Osobné
Stav predaja : Na predaj
Poschodie : 4/12
Kuchynská linka : Nová
Konštrukcia : Panel
Stav : Kompletná rekonštrukcia

Ponúkam na predaj trojizbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová. Daný byt sa nachádza na 4/12 poschodí, s výmerou 78 m² v zateplenom bytovom dome a prešiel rekonštrukciou. Bytové jadro je murované, pôvodné okná vymenené za plastové, plávajúce podlahy v izbách, v kuchyni a kúpeľni keramická dlažba. V kuchyni bola aj loggia, ktorá sa môže nanovo obnoviť.  K bytu prislúcha aj latková pivnica.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, parkovanie bezproblémové .

DM Notrereality s.r.o. poskytuje kompletný SERVIS: bezplatné finančné poradenstvo právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ zabezpečíme znalca V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom danej nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať na nižšie uvedenom telefónnom čísle, alebo na email. Rada Vám odpoviem na Vaše otázky a dohodneme si termín obhliadky. Naším hlavným cieľom je uspokojiť obe strany, pretože nič nás nepoteší viac, ako spokojný zákazník, ktorý využil práve naše služby.  T.č 0907 834 072.

V prípade, že máte záujem predať profesionálne vašu nehnuteľnosť za najvyššiu možnú trhovú cenu, kontaktujte ma pre nezáväzné stretnutie.

Vlastnosti
Altánok
Balkón
Bazén
Klimatizácia
Krb
Loggia
Ohradený pozemok
Parkovisko
Pivnica
Podkrovie
Sauna
Stropný ventilátor
Veranda
Vírivka
Výhľad na park