Zverejnené 7. októbra 2024 / 65
Cena : 259 000
Status : Na predaj
Typ : Dom
Lokalita : Lučenec
Plocha : 903 m2
Výťah : Nie
Okná : Drevené
Kúpelňa : Čiastočne rekonštruovaná
WC : Povodné
Podlahy : Keramická
Orientácia : J
Kúrenie : Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn, Plyn
Zateplenie : Nie
Vlastníctvo : Osobné
Stav predaja : Na predaj
Kuchynská linka : Zachovalá
Konštrukcia : Tehla
Stav : Čiastočná rekonštrukcia

BÝVAJTE AJ PODNIKAJTE

 

Ponúkame na predaj priestranný objekt nachádzajúci sa v úplnom centre mesta Lučenec, ktorý je vhodný na rôzne podnikateľské aktivity a zároveň poskytuje možnosť využitia ako komfortné bývanie.

Tento objekt ponúka výbornú lokalitu priamo v centre mesta s blízkou dostupnosťou k dôležitým bodom občianskej vybavenosti. Len niekoľko minút chôdze sa nachádzajú vlaková a autobusová stanica, čo zabezpečuje vynikajúcu dopravnú dostupnosť. V bezprostrednej blízkosti nájdete zdravotnícke centrum, mäsiarstvo a pekáreň, čo robí z tejto lokality veľmi atraktívne miesto nielen pre podnikanie, ale aj pre komfortný život.

Možnosti využitia: Tento objekt je mimoriadne flexibilný a ponúka široké spektrum využitia. Vďaka dispozičnému riešeniu je vhodný pre rôzne typy podnikateľských činností – od kancelárskych priestorov, obchodných prevádzok, až po služby. V prípade záujmu je možné využiť objekt na bývanie, či už vo forme priestranného rodinného bytu alebo kombinácie bývania a podnikania.

Investičná príležitosť: Pre tých, ktorí hľadajú investičné možnosti, je tento objekt výbornou príležitosťou. Vďaka svojej polohe a dispozícii sa môže stať výnosným zdrojom pasívneho príjmu prostredníctvom prenájmu priestorov alebo zriadenia podnikateľského subjektu priamo na mieste.

Zhrnutie: Ak hľadáte multifunkčný objekt s ideálnou polohou v centre Lučenca, ktorý je vhodný na podnikanie, bývanie alebo oboje, táto nehnuteľnosť je pre vás tou správnou voľbou. Neváhajte a využite túto príležitosť získať priestor, ktorý sa prispôsobí vašim potrebám.

  • Cena: 259 000 €
  • Rozloha objektu: 903 m²
  • Dispozícia: Štyri priestranné miestnosti + kuchyňa
  • Vybavenie a možnosti:
    • Priestranné nádvorie s dostatkom miesta na parkovanie
    • Pivnica s dostatkom úložného priestoru
    • Možnosť dobudovania veľkorysého podkrovného bytu

 

Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať na tel. č.: 0905 271 770. Radi Vám odpovieme na všetky otázky a dohodneme si termín, ktorý Vám bude vyhovovať.

Vlastnosti
Altánok
Balkón
Bazén
Klimatizácia
Krb
Loggia
Ohradený pozemok
Parkovisko
Pivnica
Podkrovie
Sauna
Stropný ventilátor
Veranda
Vírivka
Výhľad na park
Súvisiace nehnuteľnosti